Rebecca

MUEVE LA CINTURA MULATONA DE MI VIDA!

Kategori: Tankar

Que me muero yo por ti. Njaä. Men ändå!


Tänka sig. Snart är det dags för skola igen och jag nästan längtar för nu har jag massor att se fram emot. Och det är inte ens kortsiktigt...

Jag blir arg på min omgivning som inte förstår mig. För jag vill inspirera och övertyga; jag vill det. Och jag blir riktigt arg över tankesätt kring studenten och den personliga friheten.

"Vadå, jag känner många som har tagit studenten och som inte känner eller gör nånting alls. Det verkar ju inte så speciellt ändå." IDIOT. Fattar du inte att det är upp till dig själv att skapa dig den där friheten? Har du inte någon ansvarskänsla alls för din egen lycka? Idiot. Du kan inte se, inte känna utan att göra det med egna sinnen - du måste anstränga dig lite.

Jag tänker hursomhelst inte se det som att ta nåt jävla sabbatsår. När jag slutar skolan befinner jag mig i mitt grundtillstånd som människa. På en plats bortom social struktur - inte tänker jag vara nån slags frivillig slavarbetande zombiepusselbit! Nog tänker jag arbeta litegrann, plugga lite här och var kanske ett tag. Men att se det som en självklarhet att gå vidare på samhällets färdiguttänkta motorväg är en ren förbannelse. Det är blindhet. Det är att endast se sin kropp som ett verktyg för nån annans bästa.

Jag ser min kropp som ett verktyg för mitt eget bästa. Som kan utföra precis det jag vill utföra och jag vill inte ha några gränser för det. Det enda jag vill ha som skydd och försäkring är min egen integritet.

Och en inre trygghet att luta sig tillbaka på.


Så bryt upp, vänner. Det här är en dag för omstrukturering och för att krascha gamla mönster, invanda beteenden och rutiner. Ta tag i dina fobier och tvångstankar, face your fears!

Det här är en dag att börja inse din egen totala förmåga.

Det här är DIN dag att glänsa. Sluta vara rädd för det, sluta gömma dig i den trygghet som mörkret kan innebära innan det förtär dig.

Det här är din dag att SE. Att se och att synas.

Att räta på ryggen, se dig i spegeln och tänka

"Fan. Fan att man inte kan hångla
med sig själv."




Det finns ingenting du inte kan.


MUEVE LA CINTURA, goddamnit!