Rebecca

hej alla

Kategori: Tankar

hej alla!

jag har en ny reseblogg nu, den heter 

http://rebeccaklitgaard.blogg.se/paris


håll er uppdaterade!

I ett undantag

Kategori: Tankar

Den här tiden, jag säger bara det: den här tiden. Jag förstår den inte. Jag förstår inte att jag så snart ska lämna Sverige, det är bara två veckor kvar nu och det svider så jävla hårt. Vågar jag?

Och jag orkar ingenting och vill ingenting och vill göra allt på samma gång, bara lite senare. Vad är det egentligen som krävs? Det är den största frågan. 

Jag har ingen aning om vad som kommer att krävas av mig.

Nu skiner solen och det är varmt och på något sätt njuter jag. På andra sätt kreverar jag. Håller på att dra mig undan, vore skönt att lyckas göra det på riktigt i några timmar i alla fall. Vara helt för mig själv utan kommunikation... denna ständiga kommunikation, orka med den? Nej.


Jag kom förresten på att de enda som skulle kunna tycka att jag är omogen är lite för unga för sin ålder själva. Mogna personer har jag absolut inga problem med.

ge mig en katt.

Kategori: Tankar

Ja, kalla mig för både naiv och för artonåring, det är precis det jag är. Utforskar livet och tänker för mycket. Han verkade dock tänka lite för... lite?

Senaste veckorna har jag både känt mig lössläppt, fri och förjävlig. Eller. Det har känts bra, känts nytt, men onödigt och jag vet: man hör inte av sig. Jag hatar spelet. Jag lär mig spelet - jag vägrar följa reglerna.

Det var därför jag vid fyratiden imorse stapplade ut från en lägenhet på söder. På väg hem.

Först en halvdansk baryton. Jag är road. Nu inser man manipulationen bakom masken, den masken som bara är humoristisk och bakåtlutad. Trodde man hade något slags djup om man sjöng opera? Jo men säkert är det så.

Sedan en grafisk designer med brasiliansk ju-jutsu som specialité. 

Jag tycker i alla fall att jag lyckas hitta män med ganska intressanta intressen...?

Jag känner mig alltid lika charmig i alla fall. Alltid lika mycket jag, lika underfundig och spontan och special. Jag skulle verkligen, verkligen bli kär i mig själv. Det håller jag fast vid. Men jag skulle nog aldrig kunna bli kär i någon av de där, inte för att det någonsin verkar spela någon roll, eftersom det ju inte är någon kärlek som det handlar om. Det vet vi ju alla. Det är kroppar vi bryr oss om; jag bryr mig inte särskilt mycket.

Egentligen. Vad skulle jag egentligen kunna bli kär i? 

En katt. Jag ska tamejfan gifta mig med en katt.